SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Dershane, Yurt ve Kursa FETÖ Mühürü

0
Güncellendi - 2016-07-28 04:48:45
4 Dershane, Yurt ve Kursa FETÖ Mühürü
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle kapatılan dershane ve yurt binaları zabıta ekiplerince mühürlendi.

Malatya Valiliği tarafından FETÖ ile ilişkili olan dershane yurt ve kurs merkezlerinin kapatılmasının ardından belediyeler ise mühürleme işlemlerine başladılar.

Battalgazi Belediyesi Zabıta ekiplerince 2 dershane, 1 yurt ve 1 kurs merkezi mühürlendi. Zabıtalar tarafından bir yurdun giriş kapısının mühürlenmesinin yanı sıra içeriye yangın merdiveninden girilmemesi için yangın merdiveninin kapısı da mühürlendi.

Kapatılan dershanelerin iç kapılarının ise vatandaşların saldırıları nedeniyle demir kapıyla kapatıldığı görüldü.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

mühür1

mühür2

mühür3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    Orada kameralar mevcut o binada binlerce insan torpil le bir yerlere yerleştirildi bu ülkede feto cu arayanlarında bir çoğu eski fetocuu
    0
    0
    Yanıtla