SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Eylül Mavi Treni İptal!.

0
Güncellendi - 2016-07-07 17:25:11
4 Eylül Mavi Treni İptal!.
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Demir Yolları (DDY), Malatya- Ankara arasında işleyen 4 Eylül Mavi Treni'nin iptal edildiğini ve bu hatta yeni düzenleme yapıldığını açıkladı.

DDY, Sincan- Ankara- Kayaş hattındaki çalışmalar nedeniyle yapılan düzenlemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Teşekkülümüz yatırım proğramında yer alan “Sincan-Ankara-Kayaş Hattının Yeniden İnşa Edilmesi (Başkentray)” nedeniyle 11.07.2016 ile 11.12.2017 tarihlere arasında yol tren trafiğine kapatılacaktır.

Bu nedenle 10.07.2016 tarihinden itibaren;

-Malatya-Ankara-Malatya arasında işletilen 4 Eylül Mavi trenin seferleri iptal edilmiştir,

-Tatvan-Kurtalan-Ankara ve tersi yönde işletilen Vangölü-Güney/Kurtalan Ekspres trenlerinin seferleri Ankara yerine Irmak olarak seferlerine devam edecektir. Ankara-Irmak-Ankara arasında yolcularımızın seyahatleri karayolundan otobüsler ile sağlanacaktır.

Malatya-Irmak (Ankara) yönü

Malatya Kalkış saati :17:53 Irmak Varış saati: 08:01

Irmak (Ankara)-Malatya yönü

Irmak Kalkış saati: 12:49 Malatya Varış saati: 02:52"

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

4eylültreni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Ne mavi treni,boyamışlar bize senelerden beri mavi tren diye yutturuyorlar.İyi bir yağmur yağsın o zaman görün mavi mi siyah mı.
    0
    0
    Yanıtla