SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Filoya Özel Görev...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:50
4 Filoya Özel Görev...
A- A+ PAYLAŞ

Başlatılan geniş çaplı operasyon için 7 tabura destek amacıyla 4 filoya özel görev verildi.

Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'ne inen çok sayıda savaş uçağı, bu kez Kandil'e keşif uçuşu yapmak için havalandı. Hakkari'de 7 taburla başlatılan dev operasyona destek verecek.

SINIR ÖTESİ EMRİ

Hava Kuvvetleri'nin göz bebeği uçaklar, gözetleme ve keşif yaparken aynı zamanda verilen sınır ötesi emriyle kamplardaki kritik hedeflere bomba yağdıracaklar.

YARASA-AKINCI-TUNÇ-PANTER

PKK terör örgütüne ait kamplara en etkili operasyonları düzenleyen 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'ne gelen Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı gece görüş ve vuruş kabiliyetine sahip "Yarasa" olarak adlandırılan 161. Bombardıman Filosu, Amasya'dan kalkan "Tunç" olarak adlandırılan 151. Bombardıman Filosu, Amasya'dan gelen "Akıncı" olarak adlandırılan 152. Önleme Filosu ve Eskişehir'den gelen "Panter" olarak adlandırılan 111. Saldırı Filosu, Kandil'e keşif uçuşu yaptı.

BÜYÜK ÇAPLI OPERASYON ÖNCESİ KEŞİF

Diyarbakır'a gelen 20'den fazla savaş uçağı, PKK terör örgütünün Kuzey Irak'ta bulunan kamplarına yönelik yapılması planlanan büyük çaplı operasyon öncesi keşif amaçlı Kandil'e doğru havalandılar.

PKK'NIN ÖNEMLİ İSİMLERİ GÖZETLENECEK

Savaş uçaklarının özellikle PKK terör örgütünün önemli isimlerinin bulunduğu Zap, Metina, Avaşin, Hakurk ve Hınera kampları üzerinde keşif ile gözetleme uçuşu gerçekleştireceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız