SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Futbolcu Daha Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, kadrolarına 4 futbolcu daha katmak istediklerini söyledi. 

Yönetimde transfer komitesi içerisinde yer alan Karaca, dış transferde şuana kadar 3 oyuncuyla anlaştıklarını kaydederek, “Şuana kadar üç futbolcuyu transfer ettik. Bunlardan Erşen ve Özcan ile sözleşme imzaladık. Serkan ile de kesin olarak anlaştık. Sadece Galatasaray’dan kiralık sözleşmesini bekliyoruz. Yaptığımız bu transferlerin yanına 4 tane daha futbolcu almayı düşünüyoruz. Geçen sezon verim alamadığımız bölgeler olan sol açık, sağ açık, sağ bek ve ileride çakılı olmayan, koşan, pres yapan ve çalım atma özelliğini taşıyan bir forvet oyuncusu alacağız” dedi.

Transfere büyük para harcamayacaklarını ifade eden Karaca, şunları söyledi: “Geçen sezon transfere çok paralar harcadık. Çok istedik ama şansızlıklardan dolayı çıkamadık. Bu sezon için 7,5 milyon TL bütçemiz var. Fakat bunların hepsini transfere harcamayacağız. Transfere ayıracağımız bütçeyi 3 milyon TL olarak belirledik. Dışarıdan farklı rakamlar konuşuluyor. Bu noktada transfer edeceğimiz oyuncular rakamı çok yüksekten söylüyor. Bizim bu sezonki tavan transfer fiyatımız 270 bin TL olacak. Eğer istediğimiz oyuncuları alabilirsek bu rakam daha da aşağıya inecektir.”

Ziya, Evren, Ömer, Huzeyfe, Emrah ve Okan ile yollarını ayırdıklarını belirten İlyas Karaca, “Ziya, Evren, Ömer ve Emrah ile yollarımızı hocamızın isteği doğrultusunda ayırdık. Huzeyfe ise ailevi nedenlerden dolayı Almanya’ya gitti. Okan’ın ise futbolu bırakmak gibi bir düşüncesi var. Ben bu arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon içerisinde kadromuzda bazı arkadaşlarımız da yer almayabilir. Buna hocamız kamp esnasında karar verecek. İç transferde bazı arkadaşlarımızla görüşmelerimiz oldu. Fiyat olarak rakamları aşağıya çekmek istiyoruz. Çoğu isimlerle anlaşma sağladık. Bunlardan Erdal Sezek ve Emre Hasan Balcı kaldı. Biz futbolcu arkadaşlarımıza verebileceğimiz miktarı söyledik. Onların teklifimizi kabul etmesini bekliyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız