SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Günde 17 Bin TL'lik Satış

0
Güncellendi - 2017-10-18 01:09:42
4 Günde 17 Bin TL'lik Satış
A- A+ PAYLAŞ

12-15 Ekim tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda düzenlenen 4. Ankara Malatya Tanıtım Günleri’nde açılan Evkur Yeni Malatyaspor Store stantınta 17 bin 33 TL gelir elde edildiği belirtildi.

MASTÖB Ankara Şubesi tarafından yapılan açıklamada, "Organizasyonunu yapmış olduğumuz kulübümüz Evkur Yeni Malatyaspor lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı store standından toplanan 17 bin 33 TL kulübümüzün banka hesabına havale edilmiştir. Satışın yapıldığı standımızda yapılan masraflar, çeşitli kurum, kuruluş ve kişilere verilen hediyeler MASTÖB Ankara Şubesi tarafından karşılanmış, ayrıca kulübümüze de yansıtılmamıştır. Bu etkinlikte gecesini gündüzüne katan, maddi ve manevi büyük destekleri olan en başta MASTÖB Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri'ne yürekten teşekkür ediyoruz. Standımızda bizleri şereflendiren bakanlarımıza, milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza bürokratlarımıza, katkı yapan tüm kıymetli iş adamlarımıza ve büyük bir sevgi ile aramızda olan kulüp başkanımız Adil Gevrek’e teşekkürü borç biliriz" ifadeleri kullanıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız