SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4. Günde Özhan ve Hafiftaş..

A- A+ PAYLAŞ

Fuar ve festivalin 4. gecesinde Ahmet Özhan ve Nuray Hafiftaş ile Selahattin Yalçınkaya konser verirken, geceyi Bingöl ve İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanları da izlediler.

Cumartesi gecesi konserlerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Bu yıl 15.si düzenlenen ve binlerce Malatyalının katıldığı, Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin dördüncü gününde, Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş ile Türk Musikisi ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan seslendirdikleri eserlerle Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Festivalin dördüncü gününe Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı hemşerimiz Aziz Yeniay, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Mişmişparkı dolduran binlerce vatandaş katıldı.

İlk olarak Türk Sanat Müziği Sanatçısı Selahattin Yalçınkaya sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirdi. Selahattin Yalçınkaya’ya programı sonrasında Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp tarafından katılımlarından dolayı kayısının kristal maketi ile kayısı hediye edildi.

Ziya Kürküt’ün sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye çıkan Nuray Hafiftaş, söylediği birbirinden güzel türkülerle Mişmişpark fuar alanına gelen izleyicilere Türk Halk Müziği ziyafeti verdi. Programının sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından Sanatçı Nuray Hafiftaş’a kayısının kristal maketi ve kayısı hediye edildi.

Nuray Hafiftaş’ın ardından sahneye çıkan Ahmet Özhan Türk Musikisi ve Türk Sanat Müziğinin bir birinden güzel şarkılarını söyleyerek Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Ahmet Özhan’a kayısının kristal maketini ve kayısıyı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hediye etti.

Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Sedat Alpkıray, sanatçı Ahmet Özhan ile Nuray Hafiftaş’a Malatyaspor forması hediye etti.

SON GÜN..
Fuar ve festivalin son günün programı şöyle:

"*15 TEMMUZ 2007 PAZAR
10.00 Ulusal Bilardo Turnuvası- Gençlik Merkezi
10.00 2. Ulusal Briç Şampiyonası- Avşar Otel
10.00 Kayısı Kupası Kros Yarışması- İstasyon Cad- Belediye Önü
17.00 Ulusal Trap Skit Yarışması- Mişmiş Park
20.00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi gösterileri- Mişmiş P.
20.00 Konser- Sunucu Ziya Kürküt-Mişmiş P.
20.00 Sadi- Canan Özacar Konserleri-Mişmiş P.
21.00 Havai Fişek Gösterileri –Mişmiş P.
21.10 Şükriye Tutkun- İbrahim Erkal konserleri – Mişmiş P."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız