SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Günlük Kurban Kesim Kursu

0
Güncellendi - 2017-08-02 19:52:22
4 Günlük Kurban Kesim Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Kurban kesmek isteyen vatandaşlara yönelik Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan Sertifikalı Kurban Kesim Kursu başvuruları, 4 Ağustos Cuma günü sona eriyor.

MEB ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEK

Konuyla ilgili olarak verilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından 7-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Büyükbaş ve Küçükbaş Sertifikalı Kurban Kesim Kursu açılacak. Toplamda 40 saat eğitim verilecek olan kursun, 20 saatinin teorik, 20 saatinin ise pratik eğitim olacağı belirtilirken, kurs sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

KURSUN EĞİTİM KONUSU

Büyükbaş ve Küçükbaş Sertifikalı Kurban Kesim Kursunda katılımcılara, kurbanlık hayvanlarda kesimden önce ve kesimden sonra yapılması gerekenler, kurban ile ilgili dini vecibeler, kesim sırasında olabilecek yaralanmalara karşı yapılması gereken sağlık kuralları anlatılacak. Ayrıca katılımcılarla mezbahanelere gidilerek uygulamalı olarak kesimler de yaptırılacak.

BAŞVURULAR 4 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

Sözkonusu kurstan faydalanmak isteyenlerin Malatya Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında bulunan Veteriner Şube Müdürlüğüne başvuru yapmaları istendi.

4 Ağustos Cuma gününe kadar kabul edilecek olan başvurular ile ilgili bilgi almak isteyenlerin (0422) 336 50 27 nolu telefonu arayabilecekleri de belirtildi.

Müracaat için gerekli olan belgeler ise şöyle;

-Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi'nin Ziraat Bankası ETM 0183-47034896-5001 nolu hesabına 10 TL yatırıldığına dair makbuz

-1 adet kimlik fotokopisi

-1 adet vesikalık fotoğraf ve dilekçe

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız