SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Hazırlık Maçı Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:35
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Malatya'da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, Bolu kampını da en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır girmek istediklerini söyledi. 

Futbolcuların kamp çalışmaları esnasındaki gayretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Malatya'da verimli bir kamp dönemi geçirdik. Ankara Kızılcahamam kampını bu nedenle iptal etmiştik. Çünkü Malatya'da kampın daha verimli olacağını düşünüyorduk. Oyuncularımızın çalışmalardaki gayreti bizi oldukça memnun etti" dedi.

Bolu kampında 4 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını kaydeden Uğur, "Fizik çalışmalarının yanında taktik, teknik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bunun yanında hazırlık müsabakaları oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Uğur, şehirde iyi bir havanın olduğunu ifade ederek, "Yeni Malatyaspor her şeyiyle bir bütün oldu. Şehrin bize olan yaklaşımı da bu görüşümüzü kuvvetlendiriyor. Bütün unsurların birleşmesiyle birlikte bizde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni Malatyaspor kısa süre içerisinde hem futbol hem de skor olarak güzel şeyler sunacaktır" şeklinde konuştu.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

Spor Toto 2. Lig'in mücadeleye dayalı bir lig olduğunu ifade eden Uğur, "Bu lig farklı bir lig. Bu ligde her oyuncu grubunun gelme şansı olmuyor, tercih edilmiyor. Buraya gelen oyuncularımızın hemen hemen yüzde 90'ı şahsımızı tercih ederek geldi. Bunun yanında Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olması da oyuncuların burayı tercih etmesinde etkili oldu. Transfer süreci hemen bitmeyecek. Transferin son gününe kadar transfer olma ihtimali her dakika var. Tabi ki takıma katkı sağlayacak oyuncuların alınması birinci hedefimiz. Sayısal olarak baktığımızda bir stoper bir de santrfor eksiğimiz var. Ama oynayacağımız müsabakalara göre ortaya ne çıkar bilemiyoruz. Buradaki tek amacımız Yeni Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek. Bu kapsamda da yönetimimiz gerekli fedakarlıkları yapıyor. Bizler de bu fedakarlığın karşılığını vermek adına çok çalışıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız