SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 İlçeye Yeni Kaymakam

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:32
4 İlçeye Yeni Kaymakam
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi'nde Malatya ve ilçeleriyle ilgili atamalar da yeraldı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle Battalgazi Kaymakamlığı'na Isparta Keçiborlu Kaymakamı Vedat Yılmaz (fotoğraftaki) atandı. Bu arada, 30 Mart seçimlerinin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Ercan Turan'ın ayrılması nedeniyle boşalan Arapgir Kaymakamlığı'na da atama yapıldı.

GİDENLER..

Malatya ve ilçelerinden başka yerlere atanan isimler şunlar:

Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç Şebinkarahisar Kaymakamlığına,

Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici Van Vali Yardımcılığına,

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut Yumurtalık Kaymakamlığına,

Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay Göle Kaymakamlığına..

GELENLER

Kararnameye göre Malatya ve ilçelerine gelen isimler şöyle:

Malatya Vali Yardımcılığına Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren,

Battalgazi Kaymakamlığına Keçiborlu Kaymakamı Vedat Yılmaz,

Arapgir Kaymakamlığına Ömerli Kaymakamı Tekin Erdemir,

Arguvan Kaymakamlığına Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya,

Pütürge Kaymakamlığı'na Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı.

HABER: Savaş BARIŞ, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız