SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 İlde 160 Kişi Katıldı

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından düzenlenen 'Proje Yazma Eğitimi' tamamlandı. FKA tarafından Malatya, Bingöl, Tunceli ve Elazığ'da düzenlenen eğitimlere 160 kişi katıldı.

 Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva yaptığı açıklamada, proje yazma eğitimlerinin bölgedeki proje hazırlama kapasitesinin artırılmasına önemli katkı sağladığını ve bu eğitimlerle kazanılan bilginin pratikte kullanılmasıyla gerek ajansın gerekse proje temelli hibe programları bulunan ulusal ve uluslararası diğer kuruluşların desteklerinden bölgenin azami ölçüde faydalanmasına imkan sağlanacağını söyledi.

Mantıksal çerçeve analizi ve başvuru formunun hazırlanması ve proje bütçesinin hazırlanması konularında ajans uzmanları tarafından ayrıntılı bilgiler verilen eğitim, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve kâr amacı gütmeyen birlik ve kooperatiflerin temsilcilerine yönelik verilmişti.

KALKINMA KURULU TOPLANTISI YAPILACAK.

FKA'nın bu yıl yapılacak olan 1. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı 21 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Ajans tarafından konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında ; "25 Temmuz 2009 tarih ve 27299 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2009/15236 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla kurulan Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2011 yılı Birinci Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı 21 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 10:30'da Fırat Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında (Ankara Cad. No: 139 Malatya - Şeker Fabrikası Karşısı) yapılacaktır. Toplantıda, üyeler 2010 yılı Faaliyet Raporu ve İç Denetim Raporu hakkında bilgilendirilecek ve kurulun geleceğe yönelik önerileri alınacaktır. Ardından iki yıllık görev süresi dolan Kalkınma Kurulu Başkanının belirlemek üzere başkanlık seçimi gerçekleştirilecektir" denildi.

Kalkınma Kurulu Toplantısı'na, Malatya, Bingöl, Tunceli, Elazığ illerinden, 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkındaki Kanun uyarınca belirlenmiş olan Kalkınma Kurulu üyelerinin katılacakları kaydedildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız