SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4. Kadın Başkan Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:53
4. Kadın Başkan Adayı
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimi için Malatya’da 4. kadın başkan adayı Demokratik Sol Parti’den Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanlığı için Sevda Kök oldu.

Gazeteciler Cemiyeti’nde, DSP Akçadağ Belediye Meclisi adayı Sinan Bor, Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği yöneticileri Murat Öztürk ve Mustafa Cüru ile birlikte basın açıklaması yapan Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği Başkanı Sevda Kök, bu kez de belediye başkanı olarak hizmet vermek için aday olduğunu söyledi.

Akçadağ ilçesine kadın eli değmesi için aday olduğunu dile getiren Kök, “Dernek başkanı olarak kayısı konusunda yaptığım çalışmaları kamuoyu biliyor. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyorum” şeklinde konuştu.

İşçi Partisi merkez Battalgazi Belediye Başkan adayı olarak Melek Doğan, Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak da Zeynep Uras'ı göstermişti.

Milliyetçi Hareket Partisi de, Malatya’nın Pütürge İlçe Belediye Başkanlığı adayı Eczacı Güzin Koçak olarak açıklanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız