SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kadın, Fuhuş ve 5 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, karısına zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir şahıs ile bir başka olayda fuhuş için anlaştıkları iki kadına tehditle tecavüz ettikleri öne sürülen 4 kişi tutuklandılar.

“KOCAM O KADINI KUMA GETİRDİ..”
Polis’ten verilen bilgiye göre; 26 yaşındaki H.K. adlı kadın Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak 30 yaşındaki eşi B.K.’nın, yaklaşık 3 ay önce fuhuş yaparak geçimini sağlayan 26 yaşındaki S.Ö. adlı kadını kuma getirdiğini, bu kadının yönlendirmesi ile eşinin kendisini fuhuş yapmaya zorladığını, S.Ö. adlı kadının telefonla irtibat kurduğu müşterilerle fuhuş yaptırıldığını, bu işi yapmak istemediğini söylediğinde dövülerek tehdit edildiğini öne sürdü.

Bu şikayet üzerine yakalanan B.K. ile S.Ö., suçlamaları kabul etmediler. “Tehditle Fuhuş Yaptırmak ve Darp” suçlamasıyla adliyeye verilen iki zanlıdan B.K. tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GECEYARISI İMDAT TELEFONU..
Öte yandan, Hekimhan Emniyet Müdürlüğü’ne 01.30 sıralarında bir kadından gelen “imdat” telefonu üzerine polisin yaptığı baskının sonucunda da 4 kişi tutuklandı.

30 yaşındaki A.Y. ve 25 yaşındaki H.B. adlı kadınlar, ifadelerinde, para karşılığı fuhuş yaparak geçimlerini sağladıklarını, 42 yaşındaki O.Ü., 28 yaşındaki M.D. ve 28 yaşındaki E.T.T. adlı şahıslarla, Malatya’da para karşılığı fuhuş yapmak üzere anlaştıklarını, bir otoya bindikten sonra bıçak ve silah zoruyla M.D.’nin H.B., E.T.T.’nin de A.Y. ile ilişkiye girdiklerini öne sürdüler. İki kadın daha sonra, Malatya- Hekimhan arası Bağyolu Mahallesi’ndeki bir bağevine götürüldüklerini, bağevinde bulunan 36 yaşındaki T.U. adlı şahsın da H.B.’yle zorla ilişkiye girdiğini, A.Y.’nin tuvalete gitme bahanesiyle evden kaçıp yakındaki bir akaryakıt istasyonundan telefonla polisi aradığını ve polislerin baskın yaptığını anlattılar.

Polis tarafından yakalanan E.T.T., O.Ü. ve T.U. gözaltına alınırken, olay yerinden baskın sırasında kaçmayı başaran M.D. ise bir süre sonra polise teslim oldu. “Hürriyeti Tahdit ve Tehdit Etmek Suretiyle Cinsel İlişkiye Girme İddiası” suçlamasıyla adliyeye verilen 4 şahıs tutuklandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız