SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Karşılaşmada 1 Galibiyet

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:36:56
4 Karşılaşmada 1 Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 15. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Pendisspor ile karşı karşıya gelecek. 

İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmada, Yeni Malatyaspor ile Pendikspor, ligde 5. randevusuna çıkacak. Yeni Malatyaspor ile Pendikspor, ligde şu ana kadar 4 kez karşı karşıya geldi. İki ekip arasında oynanan 3 karşılaşma berabere sonuçlanırken, 1 karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor kazandı.

Yeni Malatyaspor, İstanbul temsilcisi ile 2011-2012 sezonunda aynı grupta yer aldı. 2011-2012 sezonunun 14. haftasında İstanbul'da oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Sezonun 31. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada ise gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 berabere sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Pendikspor 2013-2014 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Sezonun 7. haftasında İstanbul'da oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Sezonun 24. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

Pendikspor ile Yeni Malatyaspor arasında Pazar günü 13.30'da Pendik Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Denizli bölgesinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Gülçer ile Osman Gökhan Bilir yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız