SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kategoride de Şampiyon Oldular

0
Güncellendi - 2017-06-08 00:13:16
4 Kategoride de Şampiyon Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolunda 2016-2017 sezonu sona erdi. Malatya Yıldızlar Basketbol katıldığı 4 kategoride de rakiplerine üstünlük sağlayarak U11,U12,U13 ve U14 uzak ara şampiyon oldu.

Kurulduğu günden buyana altyapıda yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çelen Yıldızlar Basketbol, katıldığı altyapı kategorilerinde başarılı sonuçlar alıyor. Yıldızlar Basketbol, Malatya Basketbolunda U11, U12, U13 ve U14 Liglerinde şampiyon oldu.

“KAZANILAN BAŞARILAR ALTYAPI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”

Malatya Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü’nün Sorumlusu Ufuk Doğan, kazandıkları başarıların tesadüf olmadığını ifade ederek, yoğun, ciddi ve özverili çalışmalar sonucunda şampiyonlukların geldiğini ifade etti.

Doğan, altyapıda yaptıkları çalışmalarla ileri de daha büyük başarılara imza atacaklarını kaydederek, “Bu kazanılan başarı altyapılar açısından oldukça önemli. Çünkü bu alt yapılardaki kategoriler Malatya basketbolunu yıllarca domine edecek sporculardan oluşuyor. Bu bir ekip çalışması sadece Yıldızlar Basketbolun başarısı değil. Biz aynı zamanda Özel Malatya Final okullarıyla koordineli olarak çalışıyoruz. Bu sezon yukarıdaki şampiyonlukların yanında okul sporlarında da küçükler kategorisinde Özel Final Okulları namağlup Malatya şampiyonu oldu ve ilimizi Gaziantep‘te yapılan bölge birinciliğinde başarıyla temsil etti. Bu başarının oluşmasında çok büyük emekleri olan Özel Final Okulları Kurucu Müdürü Hasan Doğan’a hem şahsım hem de kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN BASKETBOLDA YILDIZI BİZİMLE PARLAYACAK”

Malatya Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü’nün Antrenörü Temel Ceylan ise kulüp olarak özverili bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Ceylan, altyapıda ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bunun meyvesini en iyi şekilde aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu yıl 4 kulüp ve 1 okul şampiyonluğu olmak üzere 5 şampiyonluğa ulaştık. Bu alt yapılarda büyük bir başarıdır. Elde edilen başarılar sporcu, veli, okul ve antrenör işbirliği içerisinde gerçekleşir. Yıl boyu hiçbir antrenman kaçırmadan özveriyle çalışan sporcularımıza ve her zaman yanımızda olan değerli velilerimize çok teşekkür ederiz. Bu oluşumda kulüp başkanımız Kadir Pekdoğan’a, Ömer Faruk Tuğral’a,U11 ve U12 takım antrenörümüz Kübra Öğüt’e, Furkan Ünlü’ye ve Alparslan Ünlü’ye tüm emekleri için sonsuz teşekkür ederiz. Çalışmalarımız yaz-kış olmak üzere devam ediyor. Tüm basketbol severleri bekliyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yıldızlar Basketbol (6 yıl önce)
    Hiçbir başarı tesadüf değildir Tebrikler Yıldızlar...
    0
    0
    Yanıtla