SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4. Kattan Düşen Kadından 'Kocam İtti' İddiası

0
Güncellendi - 2020-11-26 23:49:27
4. Kattan Düşen Kadından 'Kocam İtti' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 4. Kattan düşen genç kadının olayı önce intihara teşebbüs olarak geçti. Ancak genç kadın kocasının kendisini döverken iteklemesi sonucu 4. Kattan aşağıya düştüğünü iddia etti.  

Olay, Battalgazi ilçesinin Hacı Abdi Mahallesi Hasan Bey Caddesi üzerinde 20 Eylül 2019 tarihinde meydana geldi. Apartmanın 4. Katındaki evin balkonundan aşağıya düşen bir çocuk annesi F.E.(24) kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak intihara teşebbüs soruşturması yürütüldü.  

F.E. adlı genç kadın hastanede durumunun iyileşmesi sonrasında olayla ilgili olarak 29 Ekim 2019 tarihinde polise verdiği ifadesinde, kendisinin intihara teşebbüs etmediğini, kocası G.E. (33) 'nin kendisini dövüp kollarından tutarak balkona doğru iteklemesi nedeniyle dengesini kaybederek aşağıya düştüğünü ileri sürdü.  

Genç kadını kocası G.E. (33)  ise polise verdiği ifadesinde, “F.E.  benim 2 yıllık eşim olur. 20.09.2019 günü saat: 09:50 sıralarında kendi evim tadilatta olduğu için arkadaşım M.Y.’nin evinde misafir olarak bulunuyorduk. Olayın olduğu gün eşim F. İle evin salonunda bir süre sözlü olarak tartıştık. Kendisini herhangi bir şekilde darp etmedim. Bir süre sonra eşimin bağırma sesini duyunca M.Y. ile birlikte salonu gittiğimizde F. Yoktu.  Daha sonra balkona gittiğimizde F.'nin balkondan düşmüş olduğunu gördük.” iddiasında bulundu.

Malatya 5. Asliye Ceza Mahkemesinde koca G.E. hakkında “Basit yaralama”  suçlaması ile açılan dava önümüzdeki günlerde başlayacak. 

Genç kadının avukatı Fatih Adak, olayın basit yaralama değil, adam öldürmeye teşebbüs olarak değerlendirilmesini istediklerini ve bu konuda hukuki taleplerde bulunacaklarını kaydetti. 

Öte yandan çift arasında boşanma davası da açıldığı da öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan balcı (3 yıl önce)
    tarihler yanlışmı yoksa haber 1 yıllık mı?
    0
    0
    Yanıtla