SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kilometrelik Yol Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:37
4 Kilometrelik Yol Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Yaygın bağlantılı Yenice-Tohluca yolu asfaltlandı. Yenice ve Tohluca sakinleri, yıllardır bekledikleri hizmeti Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan döneminde aldıklarını söylediler.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yaygın bağlantılı Yenice-Tohluca yolunun asfaltını gerçekleştirdi. 4 km’lik yolun tamamlanması ile birlikte kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulan mahalle sakinleri, en çokta öğrencilerin okula giderken yaşadıkları ulaşım sıkıntısından kurtulduklarını ifade ediyorlar. Mahalle sakinlerinden Sevda Damar, yolların asfaltlanması ile ulaşımda yaşadıkları sorunun çözüldüğünü belirterek, “Önceden servisimiz gelmiyordu. Çocuklarımız okula yağmur yağdığında okula giderken oldukça zorlanıyordu. Okul servisleri kapıya kadar gelmiyor, gelemiyordu. Sorun ve sıkıntılarımız oldukça fazlaydı. Başkanımız şimdi yolumuzu yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız