SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kişi Oynadılar.. Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:52:18
4 Kişi Oynadılar.. Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol'unda Genç Erkekler Ligi'nde mücadele eden 1932 Malatya Gücü, 5 oyuncuyla başladığı müsabakayı 4 kişi tamamladı. Turuncu-siyahlı ekip, eksik oynadıkları müsabakayı 58-51 kazandı. 

4 KİŞİ OYNAYARAK GALİP GELDİLER

Malatya Basketbol Ligi Genç Erkekler kategorisinde Erkan Özpolat-Şeyma Kolay hakem ikilisinin yönettiği 1932 Malatya Gücü ile Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü B Takımı arasında oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı. 1932 Malatya Gücü, birkaç oyuncusunun sınavlarının olması nedeniyle, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü B Takımı maçına 5 sporcuyla çıktı. Maçı baştan sona üstün götüren 1932 Malatya Gücü'nde, 4. periyodun başlarında Anıl Atıcı'nın sakatlanması ve oyuna devam edememesi nedeniyle zor anlar yaşandı. Yedek sporcusu olmayan 1932 Malatya Gücü, müsabakaya 4 oyuncu ile devam etti. Yaklaşık 8 dakika 4 oyuncu ile mücadele eden turuncu-siyahlı ekip, müsabakayı 58-51 kazandı.

ERTUNÇ: "KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

1932 Malatya Gücü'nün Antrenörü Serdar Ertunç, birkaç oyuncusunun sınavlarının olması nedeniyle maça gelmediklerini ve 5 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyledi. 5 kişi çıktıkları müsabakada daha sonra 4 kişi kaldıklarını ifade eden Ertunç, "Oyuncumuz Anıl Atıcı müsabakanın 4. periyodunda sakatlandı. Başka oyuncumuz olmadığı içinde 4 oyuncu ile mücadele etmek zorunda kaldık. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız