SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kişi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinde meydana gelen 4 ayrı olayda dört kişinin bıçakla yaralandıkları bildirildi. Polis olaylarla ilgili 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde 22.00 sıralarında bıçakla yaralanan 18 yaşındaki R.K., polise verdiği ifadede, yolda yürürken, daha önce birkaç kez gördüğü 16 yaşındaki E.E. adlı şahsın sebepsiz yere kendisine küfrettiğini, tehditte bulunduğunu, sonra da bıçakla kolundan yaraladığını bildirdi. Polis E.E.’yi arıyor.

PTT arkası Halep Caddesi’nde 01.00 sıralarında saldırıya uğrayan 33 yaşındaki S.A., yolda yürürken 20 yaşındaki M.D. ve 18 yaşındaki M.K. adlı şahısların önüne çıktığını, para ve cep telefonunu istediklerini, vermeyince de bıçakla boynundan yaralandıklarını söyledi. Yaralı hastanede tedavi edilirken, yakalanarak adliyeye verilen iki zanlı serbest bırakıldı.

Nazuhi Caddesi’nde 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan 20 yaşındaki V.Ö., kendisi hakkında çevrede ileri geri konuşan 19 yaşındaki B.S.Y.’yi görünce konuşmak istediğini, bu sırada şahsın yanında bulunan 19 yaşındaki Y.K.’nin bıçakla saldırarak yanağından yaraladığını anlattı. Polis B.S.Y. ve Y.K.’yi gözaltına aldı.

Koyunoğlu Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarındaki olayda yaralanan 11 yaşındaki A.Y., poliste verdiği ifadede, kavga edenleri ayırmak istediğini, bunlardan birinin diğerine bıçak salladığını ve bu sırada kendisinin sol kolundan yaralandığını, bıçağı sallayanın kaçtığını, diğer şahsın kendisini eve bırakıp ayrıldığını, şahısları tanımadığını söyledi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

CEZAEVİNE BIÇAKLAGİTMİŞ..
Öte yandan, E Tipi Cezaevi’ne bir yakınını görmek üzere açık görüşe giden 19 yaşındaki A.Ü. adlı şahsın üzerinde 1 adet bıçak bulunduğu, ifadesi alınan şahsın savcının talimatıyla salıverildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız