SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Kişilik Aile Kazazede..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Akçadağ Karayolu Elemendik mevkiinde, aşırı hız sonucu devrilen özel otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.

TAKLA ATTI..
Turgay Kınık yönetimindeki 44 AP 845 plakalı otomobilin, hız ve dikkatsizlik sonucu devrildiği, kazada sürücünün yanı sıra eşi Elif ve çocukları Tugay ve Tuğrul’un da yaralandıkları bildirildi. Yaralılar, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Taştepe Mahallesi’nde 12 yaşındaki T.G. ve 10 yaşındaki M.Ö. adlı çocuklar bindikleri bisikletin devrilmesi sonucu ağır yaralandılar ve Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındılar.

Çevreyolu Kavuklar Petrol önünde 01.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında babası 36 yaşındaki H.İ.A.’nın yanında yürümekte olan 7 yaşındaki H.A. adlı kız çocuk motosiklet çarpması sonucu yaralandı. H.İ.A., polise verdiği ifadede kızına plakasını alamadığı bir motosikletin çarparak kaçtığını bildirdi. Polis motosikleti ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

MALATYA'DAN GİDEN OTO..
Öte yandan Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sivas-Malatya Kavşağı'nda meydana gelen kazada, Malatya istikametinden gelen Naci K. yönetimindeki 06 AN 9354 plakalı otomobil ile Kayseri istikametinden Sivas yönüne gitmekte olan Kadir G. yönetimindeki 34 AZ 7681 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 4 kişi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız