SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Köprü Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:34:34
4 Köprü Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediyesi tarafından Akçadağ Merkez ile Gölpınar Mahallesi arasında bulunan 4 köprünün genişletme çalışmaları devam ediyor.

Akçadağ Belediyesi Başkanlığı tarafından Gölpınar Mahallesini Akçadağ’a bağlayan yol güzergâhı üzerinde bulunan ve yapıldığı tarihten bu yana sık sık kazalar meydana gelen köprülerin genişletilmesi çalışmaları devam ediyor.

Köprü genişletme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ali Kazgan, “2008 yılında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptığım dönemde Akçadağ Merkez ile Gölpınar mahallemiz arasındaki yolu asfalt yaparken buradaki köprüler dikkatimi çekmişti. Köprülerin yola paralel değil, çapraz olarak inşa edilmiş olmaları nedeniyle kaza riski çok fazlaydı. Vatandaşlarımızın da şikâyetçi oldukları bu köprüler hep aklımda kaldı.  

Köprülerin dar ve yola çapraz oluşu nedeniyle geçtiğimiz yıllarda birçok kazanın olduğunu öğrendim. Daha geçen yıl burada kaza yapan bir gencimizin hayatını kaybettiğini söylediler. Bu nedenle Gölpınar Mahallesi üzerinde bulunan dört köprüyü genişletip yola paralel hale getirerek köprülerden kaynaklanan kaza riskini ortadan kaldırmaya karar verdik. Çalışmalar tamamlandığında dar ve yola çapraz olması sebebiyle kazalara adeta davetiye çıkaran köprülerde, geçmiş yıllarda meydana gelen kazaların tekrarlanmamasını, acıların yaşanmamasını amaçlıyoruz.  

30 Mart seçimlerinden sonra teslim aldığımız Akçadağ Belediyesinde bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar hep toparlanmaya dönük olmuştur. Bir yandan belediye borçlarının hizmeti aksatmayacak bir seviyeye çekilmesi, diğer yandan kurumsallaşmaya yönelik çalışmalarımız sürmektedir. İşe başladığımız günden bu yana tek amacımız, halkımız için hizmet üreten bir belediye olmayı başarmaktı. Bugünkü çalışmalar, artık amacımıza yaklaştığımızı göstermektedir. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla hep daha fazla hizmet üretmeyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz.

Gölpınar mahallemizdeki köprülerin genişletilip yola paralel hale getirilmesi sonrasında, mahalle sakinlerimizin kazasız belasız yolculuk yapmalarını diliyorum. ” dedi. 

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Akçadağ Gölpınar Mahallesi Muhtarı Selahattin Akduman ise Akçadağ Belediyesinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek; “Uzun zamandır Akçadağ Merkez ile Gölpınar mahallemizi birbirine bağlayan bu yoldan İnsanlarımız köprü menfezlerinin yola çapraz ve kazaya sebebiyet vermesi gerekçesi ile bu yol yerine Sultansuyu TİGEM yolunu tercih ediyorlardı. Belediyemizin köprü çaprazlarını genişletip düzleştirerek yeniden trafiğe uygun hale getirmektedir. Gölpınar mahallesi olarak bu çalışmaların bir gün yapılacağını inanmıyorduk. Ama bugün gerçek olduğunu gördük. Bu vesile ile Akçadağ Belediyesine ve çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız