SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Lise Müdürlüğüne Atama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fen, Beydağı Anadolu, Anadolu Kız Meslek ve Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi müdürlüklerine atama yapıldı. Bakanlık tarafından bu okulların müdürlüklerine "asaleten" atama yapıldığı bildirildi.

Malatya Fen Lisesi Müdürlüğü'ne, Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Erol Canpolat,

Beydağı Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne, bu görevi vekaleten sürdüren Nihat Durak,

Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne, okulun müdür yardımcılarından Işın Polat,

Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne de, Bolu- Gerede'den Aziz Akduman asaleten atandılar.

Malatya Fen Lisesi Müdürlüğü görevi 1.5 yıldır müdür yardımcılarından İbiş Mertoğlu, Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü görevi müdür yardımcılarından Süleyman Kocabaş, Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü de yine müdür yardımcılarından Işın Polat tarafından vekaleten yürütülüyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız