SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Oda Daha Döşediler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi'nde Yüksel Şavata tarafından dört yeni oda hizmete açıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle Yüksel Şavata açılış törenine katılamazken, açılışa Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe ve AKP Malatya Belediyesi Başkan Aday Adayı Naci Şavata'nın yanı sıra Şavata ailesi katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, bu davranışlarından dolayı Şavata ailesine teşekkür etti. Boztepe, kendisinin göreve geldiğinden bugüne kadar odaların yenilenmesinde Şavata ailesinin büyük desteklerinin olduğunu belirterek, "Hasta odalarımız daha kullanışlı hale getirildi. Ben bu güzel davranışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hastalarımız koğuş sisteminden kurtuldu ve hastanemize 14 yeni oda kavuşturuldu" dedi.

Naci Şavata ise, daha önce de odaların döşenip, hizmete açıldığını belirterek, "Bu hayır hizmetlerinin devamı olarak merhum amcam Avukat Mehmet Sinan Şavata'nın eşi Yüksel Şavata tarafından yaptırılan dört yeni odayı hizmete açtık. Bu odalar Yüksel Şavata hanımefendinin annesi merhum Leman Bilgili, babası merhum Emin Bilgili, eşi merhum Mehmet Sinan Şavata ve kendisi adına yaptırılmıştır. Geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla aramızda bulunamayan yengem Yüksel Şavata'ya acil şifalar diliyor, bu hizmetleri başlattığından ve devam ettirdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu hizmeti yapma imkanını bize sunan Devlet Hastanemizin Başhekimi Vahap Boztepe'ye teşekkür ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız dört oda ile beraber tam 14 odanın hizmete sunulmasını üstlenen ailemiz bundan sonra bu tür yardımlara devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yapılan hizmetlerden dolayı Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından Naci Şavata'ya plaket verildi. Daha sonra yapılan odalar gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız