SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Operasyonda 52 Kilo Esrar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:31:54
4 Operasyonda 52 Kilo Esrar
A- A+ PAYLAŞ
Polis ve Jandarma tarafından gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 52 kilo civarında esrar ele geçirildiği,  5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
POLİSTEN 3 OPERASYON
 
Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde;
1- 29.07.2012 tarihinde ilimizde M.Y. isimli şahıstan daralı 6 kg. 958 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
2- 30.07.2012 tarihinde ilimiz merkezinde S.U. ve İ.S. isimli şahıslardan daralı 3 kg. 552 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.
3- 30.07.2012 tarihinde ilimiz merkezinde F.D. isimli şahıstan daralı 30 kg. 250 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Toplam 40 kg. 760 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ile yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs “SATMAK MAKSADIYLA UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK” suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 30.07.2012 günü adli makamlara çıkarılacaktır."
 
TRENDE..
 
Bu arada Battalgazi ilçesinde, Kurtalan-Ankara seferini yapan Güney Ekspres treninde Jandarma tarafından arama yapıldı. 
 
İlçeye bağlı Ağılyazı köyü sınırlarında, tren içinde yapılan aramada, U.T. isimli kişinin yanındaki çandada 11 Kilo 575 gram kubar esrar, piyasa değeri 3 Bin 300 TL olan toplam 290 paket sigara ele geçirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız