SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Oyuncu Daha Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:51
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Umarım Malatya’mız sportif anlamda en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir” dedi. 

Geçen yıl bazı şansızlıklardan dolayı hedeflerine ulaşamadıklarını ifade eden Mumcu, bu sezon lige daha iyi başlamak istediklerini, bunun için de yönetim olarak her detayı gözden geçirdiklerini söyledi.

Mumcu, takıma katkı sağlayacak nokta transferler yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi: 

“Bazı futbolcularımızla yolları ayırdık. Bu sezon transferde aldığımız ve alacağımız oyuncular direkt oynayıp kadroya katkı sağlayabilecek kalitede. Aslında bu sezon işimiz daha kolay gibi görünüyor. Çünkü mevcut omurgaya takviyeler yapıyoruz. Zaten kaliteli bir takımımız vardı, şimdi bu kadroyu daha da güçlendiriyoruz.”

Transfer çalışmalarının sürdüğüne de değinen Mumcu, “Transferde 4 oyuncu daha alacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Mumcu, “4 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Bu transferler savunma, orta saha ve forvete yönelik olacak. Bu bölgeleri güçlendirmemiz lazım. Kızılcahamam’daki kampta hocamızın tespit edeceği eksiklikleri giderip, sezona iyi başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mumcu, kulübe ekonomik anlamda sadece Malatya Belediyesi’nin sahip çıktığına işaret ederek, "Biz bu iş sadece Belediye uhdesinde olmamalı diyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Keşke Belediyemiz sadece kenardan destekçisi olsa bu işin. Hakikaten her anlamda külfetli bir iş. Umarım Malatya’mız sportif anlamda en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız