SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Oyuncuya Milli Kamp Daveti

0
Güncellendi - 2016-06-19 21:31:58
4 Oyuncuya Milli Kamp Daveti
A- A+ PAYLAŞ

Hokey sporunda adından söz ettiren ve milli takıma birçok sporcu gönderen Malatya  Anadolu Ateşi Hokey takımında 4 sporcu, milli takım kamp kadrosuna çağrıldı.

A Milli Bayanlar, U16 Bay ve Bayan Atletik Eğitim ve Gelişim Kamp kadrosu açıklandı. Malatya Anadolu Ateşi Hokey Takımı’nın sporcuları Demet Yıldırım, Miraç Oktay, Muratcan Solak ve Rabia Dal, milli takım kamp kadrosuna davet edildi.

A Milli Bayanlar Takım kadrosuna davet edilen Demet Yıldırım, Kadın A Milli Takımının 30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde yapılacak olan Kadınlar Dünya Ligi 1. Raunt maçları için Bolu’da 10 günlük kampa katılacağı kaydedildi.

Takımda ayrıca 25 Haziran’da Konya’da yapılacak olan U18 Erkekler Atletik Eğitim Gelişim Kampı’na da İsmail Tan, Mert Karslı ve Sarper Baran katılacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız