SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Puan Bize Yeter"

0
Güncellendi - 2016-03-10 00:28:47
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü Muharrem Zeyno, ligde kalmayı garantilemek için 4 puanın kendilerine yettiğini ifade etti.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Zeyno, "Adıyaman 1954 Spor takımı ile zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Adıyaman 1954 ekibinin liderlik koltuğunda oturması bizi pek fazla ilgilendirmiyor. Bizi tek ilgilendiren şey ise ligdeki kendi konumumuz. Takımımızı iyi bir yere taşımak istiyoruz. Bu önümüzdeki zorlu maçları kayıpsız atlatırsak, ligde geride kalan maçlarda rahat edeceğiz. Adıyaman 1954 ekibi iyi futbolculardan kurulu bir ekip. Geçen haftada geriden gelip, maçı kazanmasını bildiler. Adıyaman ekibini izledik. Gerekli olan notlarımızı aldık. İnşallah iyi bir maç olacak. tüm futbolseverleri de bu maça bekliyoruz. Böylesine zorlu maçta elimizden geleni ortaya koyup, üç puana uzanmak istiyoruz" diye konuştu.

"KALAN MAÇLARIMIZ ÇOK KRİTİK"

Zeyno, ligde kritik maçlar oynayacaklarını ancak hiçbir takımdan çekinmediklerini dile getirdi.

Alacakları en iyi puanları alıp, önlerine bakacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Ligde geride kalan maçlarımız çok kritik. Özellikle iki hafta var ki, bu bizim açımızdan çok önemli. Zaten kısıtlı kadroya sahibiz. Birde cezalı ve sakat oyuncumuz olursa, elimiz kolumuz bağlanır. Futbolcularımı kart konusunda da uyardık. Gereksiz kart gören olursa, büyük yaptırımlarımız olur. Ovacık Belediye Ulaş Spor karşısında futbolcularımız adeta dövüldü. Fakat bizim çocukların tek bir itirazı bile olmadı. Çocukları bu konuda tebrik ediyorum. Öte yandan futbolda şöyle bir konu var. Rakibini yenemiyorsan eğer yenilmeyeceksin. Önümüzdeki iki haftada kritik maçlar oynayacağız. İçeride ve dışarıda dengeli futbol ortaya koydukça, iyi sonuçlar kaçınılmaz olur. Bunu yapacak güce de sahibiz. Önümüzdeki maçlarda alabileceğimiz puanları alıp, önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

"5 PUAN ÖNDEYİZ, 4 PUAN YETİYOR"

Zeyno, alt sıradaki takımlarla aralarında 5 puanlık bir farkın bulunduğunu hatırlatarak, "Ligde her takım her takımı yenebilecek güce sahip. En alttaki takım en üstteki takımı yenebiliyor. Biz, 44 Malatyaspor olarak küme düşme korkumuz yoktur. Ligde kalmayı garantilemek için bize geri kalan maçlarda, 4 puan almamız yetiyor. O puanları da alabilecek güce sahibiz. Şuanda alttan 5 puan öndeyiz. 4 puan alırsak, öyle bir sıkıntının içine girmeyiz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız