SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Takımın da İddiası Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Play Off Grubu’nda mücadele eden Tecdespor’un Antrenörü Hakan Aydemir, play off’ta 4 puanlarının olduğunu kaydederek, Doğanşehir Belediyespor maçını kazanıp, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. 

Play off grubu ikinci maçında Demirspor ile 1-1 kalarak, puanını 4’e çıkaran Tecdespor, liderliğin keyfini çıkarıyor. Play off üçüncü maçında Doğanşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, bu karşılaşmadan galip ayrılarak, şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir, play off’ta avantajın kendilerine olduğunu kaydederek, “İlk maçımızda Malatyaspor’u yenerek 3 puanı hanemize yazdırmıştık. Bu avantajla Demirspor karşılaşmasına çıktık. Demirspor maçında galibiyet alarak, şampiyon olmak istiyorduk. Karşılaşmada 1-0 geriye düştük ama beraberlik sayısını bulduk. Sonuçta zorlu karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık. Grupta şuanda 4 takımın da iddiası sürüyor. Biz önümüzdeki Doğanşehir Belediyespor maçını kazanıp, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Aydemir, Doğanşehir Belediyespor maçını kazanıp, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirterek, “Bizim için Doğanşehir Belediyespor karşılaşması final niteliği taşıyor. İki takımında mutlak galip gelmesi gereken bir maç olacak. Bizim için bütün maçlar finaldi. Ama Doğanşehir Belediyespor karşılaşması hedefe ulaşmak açısından büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız