SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ton Tütüne 45 Bin TL Ceza

0
Güncellendi - 2017-11-15 22:54:35
4 Ton Tütüne 45 Bin TL Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Ankara yönüne gitmekte iken Sivas’ın Gürün İlçesinde durdurulan kamyonda ele geçirilen 4 ton kıyılmış kaçak tütün için 45 bin 570 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz gün saat 02:00 sıralarında Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü Malatya- Kayseri karayolu üzerinde gerçekleştirdikleri yol kontrolleri sırasında, Malatya istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan kargo yüklü kamyonu durdurup kamyonda arama yaptılar.

Yapılan aramada 36 ayrı şahsa ait olduğu tespit edilen 4 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Kargo sahiplerine toplamda 45 bin 570 TL para cezası kesildi. ele geçirilen kaçak tütün imha edilmek üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğüne teslim edildi.

Sivas, iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • TÜTÜN TÜTÜN (6 yıl önce)
    HANİ TÜTÜN YASAĞI KALMIŞTI?
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (6 yıl önce)
    Anlamadığım vatandaşın yetiştirdiği tütün ne olacak adı kaçakcımı olacak. =:))))
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    kaçak derken!?
    0
    0
    Yanıtla