SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Tren ''Ölüm''ün Şüphelisi!..

A- A+ PAYLAŞ

Beylerderesi mevkiindeki demiryolunda 70 yaşlarındaki bir kadının parçalanmış cesedi bulundu. Jandarma, il merkezinde oturan ve kimsesiz olduğu bildirilen yaşlı kadına çarpan trenin, o saatlerde geçen 4 trenden birisi olduğunu değerlendiriyor. Öte yandan, Arguvan'da direğe çarpan aracın sürücüsü öldü.

DEMİRYOLUNDAKİ CESET..
Sabaha karşı 05.50 sıralarında, Yeşilyurt ilçesi Yakınca Kasabası sınırlarındaki Beylerderesi mevkiinden geçen demiryolu üzerinde bir kadının parçalanmış cesedi bulundu. Yapılan araştırma sonucu, cesedin il merkezi Göztepe Mahallesi'nde oturan ve kimsesiz olduğu belirtilen 70 yaşındaki F.K. adlı kadın olduğu saptandı. Ceset Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma; olayın cesedin bulunmasından birkaç saat önce meydana gelmiş olabileceğini değerlendirirken, saat 03.00 ile 06.00 saatleri arasında, demiryolundan 55510, 53903, 52518 ve 53905 sefer numaralı yolcu ve yük trenlerinin geçmiş olduğunu belirledi. Bu trenlerin Divriği ya da Diyarbakır yönüne gittikleri için, kazayla ilgili maddi inceleme yapılamadığı, ayrıca makinistlerinin de açık kimliklerinin belirlenemediği, soruşturma ve araştırmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ARGUVAN'DAKİ KAZA..
Öte yandan, Arguvan ilçesinin Bahçelievler Mahallesi'nde de Pazar günü saat 16.30 sıralarında yol kenarındaki elektrik direğine çarpan otonun sürücüsü ağır yaralandı ve hastaneye götürülürken öldü.

26 yaşındaki M.Y.'nin, Bahçelievler Mahallesi girişindeki elektrik direğine otosuyla çarparak yaralandığı, ambulans ile hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız