SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4. Ulusal PDR Kongresi Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

4. Ulusal Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Öğrencileri Kongresi Malatya İnönü Üniversitesi'nde başladı.

İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan ve çeşitli üniversitelerin psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü öğrencilerinin iştirak ettiği 4. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi'nin açılışına İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kılıç ve Prof. Dr. Hasan Küçükbay, PDR Derneği Başkanı Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, Doğan Cüceloğlu katıldı.

PDR Derneği Başkanı Prof. Dr. Binnur Yeşildağ, salonda bulunan herkesi ayağa kaldırarak, birbiriyle tanışmasını ve tokalaşmalarını istedi. Yeşildağ, “Yaşam bir keşiftir. Bu keşifte insan kendini keşfetmeli. Biz kendimizi keşfetmez isek, başkalarını da keşfedemeyiz” dedi.

4. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi'nde, "Çeşitli Kurumlarda PDR'nin Yeri ve Önemi, İlk ve Ortaöğretimde PDR, PDR Eğitimi ve Mesleki Etik, Meslek ve Kariyer Danışmanlığı, Aile ve Evlilik Danışmanlığı, Endüstri Danışmanlığı ve PDR'de Güncel Sorunlar" şeklindeki konu başlıklarının tartışılacağı belirtildi.

4. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi'nin 14 Temmuz 2007 günü sona ereceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız