SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Vali Yardımcısı '1. Sınıf' Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği kadrosundaki 7 Vali Yardımcısından 4'ü, İçişleri Bakanlığı tarafından "1. Sınıf Mülki İdare Amirliği"ne yükseldi.

İçişleri Bakanlığı Encümeni'nin, son toplantısında 809 mülki idare amirinin Temmuz 2006'dan, 2 mülki idare amirinin de Kasım 2006'dan geçerli olmak üzere "1. Sınıf Mülki İdare Amirliği"ne yükseltilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre; Malatya Vali Yardımcılarından Bayram Öz (fotoğraftaki), Mehmet Tevfik Emre, Engin Durmaz ve Enver Erdem, Temmuz'dan geçerli olmak üzere 1. sınıf mülki idare amiri oldular.

Bu Vali Yardımcılarından Öz, Emre ve Durmaz halen Malatya'da görev yapıyor. Erdem ise, kadrosu Malatya Vali Yardımcısı olmak üzere Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreter Vekilliği görevini sürdürüyor.

Malatya'da ayrıca Orhan Çiftçi, Erdinç Filiz ve İnci Sezer Becel Vali Yardımcısı olarak görev yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız