SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'4 Yabancıyla Anlaşma Yakın'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:17
'4 Yabancıyla Anlaşma Yakın'
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un basın sözcüsü Selim Pilten, transferdeki son durumla ilgili bilgiler verdi. 

Transferde tamamen yabancı oyuncu konusuna yoğunlaştıklarını kaydeden Pilten, Nijerya ve Arjantinli 4 oyuncuyla resmi sözleşme imzalamaya çok yakın olduklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürdüğünü kaydeden Pilten, “Önceliğimiz iç transferdi ve iç transferi büyük oranda hallettik. Geçen sezon kadromuzda yer alan ancak yeni sezonda düşünmediğimiz futbolcularımızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yine geçen yıl kadromuzda bulunan ve yeni sezonda devam etmeyi düşündüğümüz isimlerle de görüşmelerimiz de önemli aşama kaydettik. Bir çoğuyla daha önceden anlaşmaya varmıştık zaten. Şimdi rotamızı yabancı transferine çevirdik. Sezon bitmeden temasta olduğumuz yabancı oyuncularla sezonun bitiminin ardından görüşmelere başladık. Bu transferler mutlu sona yaklaştık. İnşallah en kısa zamanda imzalar atılır diye temenni ediyorum. Bakıldığında yabancılarımız Nijerya ve Arjantin’den. Merak edenler bu futbolcuların internetten de videolarını izleyebilirler. Artık iletişim çağındayız. Gerçekten üzerinde durduğumuz futbolcular gelecek vaat eden ve genç futbolcular. Amacımız bu oyuncuları 1. etap kamp çalışmalarına yetiştirmek. Yabancı oyuncular takımımızın gücüne güç katacaktır. Tabi şehirde de yabancı transferler ister istemez bir heyecan oluşturmuş olabilir. Malatya yıllarca en iyi yabancı oyuncuları izleme fırsatı bulmuş bir şehir. Yıllar sonra tekrar aynı heyecanı yaşayacak olmak gerçekten güzel” dedi.

“ŞUANKİ PASSOLİG BAŞVURU SAYISI BİZE YAKIŞMIYOR”

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten, satışa sunulan e-bilet Passolig’e sarı-kırmızılı taraftarların ilgi göstermesi çağrısında da bulunarak, mevcut sayının yeni transferlerin açıklanmasıyla birlikte artacağını tahmin ettiklerini ifade etti.

Pilten, taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini kaydederek, “Passolig’in satışa sunulmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen başvuru sayımız 450 civarında. Bu sayı başka bir takım için iyi olabilir ama bizim için iyi değil. Taraftarlarımızdan rica ediyorum Passolig kartlarını lig başlamadan alsınlar. Şuanki mevcut başvuru sayısı bize yakışmıyor. Lütfen unutmayalım, artık bu kart olmaksızın Türkiye’nin hiçbir stadında maç izlenemeyecek” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız