SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'4 Yılda 42 Milyonluk Destek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:51
'4 Yılda 42 Milyonluk Destek'
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, son 4 yılda iş adamlarının üniversiteye doğrudan ve dolaylı olarak toplam 42 milyon liralık destek verdiğini söyledi. 
     
Çelik, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, ''Toplu Açılış, Fahri Doktora ve Şükran Belgelerinin Takdim Töreni''nde yaptığı konuşmada, İnönü Üniversitesi'nin 4 yıl öncesine kıyasla bugün her alanda gücünü ikiye katlayan, Türkiye'nin en hızlı gelişen, huzur ve barışın da egemen olduğu, uluslararası nitelik kazanan bir üniversite olma yolunda olduğunu belirtti. 
     
Bugün için canlıdan canlıya karaciğer naklinde dünya ikincisi olan, 2 yıl sonra ise dünya birinciliğini hedefleyen İnönü Üniversitesi'nin, üniversite hastaneleri içerisinde performans uygulamasında da en iyi rol modeli olduğunu ifade eden Çelik, şunları kaydetti: 
     
''Üniversitemiz, toplumla barışık olmayı önemseyen bir anlayışın tezahürü olarak Malatyalı iş adamlarımızın maddi ve manevi desteğini de almaya başladı. Son 4 yılda iş adamlarımız, üniversitemize doğrudan ve dolaylı olarak toplam 42 milyon lira destek verdiler. Üniversite ile milletimizin, Malatyalıların birlikteliği bundan sonra da devam edecektir. Yeter ki, milletimize layık hizmetlerimizi sürdürelim. İnönü Üniversitesi'nde tamamlanan binalarımız ve yapımı devam eden diğer binalarımızla birlikte son 4 yılda, önceki 33 yılda yapılan fiziki alanların yüzde 34'ü kadar yeni binalara sahip olmuştur. Böylece ana kampüsümüzün yapılaşma oranı yüzde 90'ın üzerinde tamamlanmıştır.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız