SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"40- 45 Bin Oya İhtiyaç Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:04
A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Yeşilyurt ve Battalgazi’de esnafların sorunlarını  dinledi.

Ölmeztoprak'ın ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Kayısı konusunda yoğunlaşan şikayetler üzerine Ölmeztoprak, “Gidişat iyi değil,  Malatya ekonomisinin lokomotifi olan kayısıya gereken destek verilmiyor”dedi.

Seçim gezileri sırasında zaman zaman esnaflarla sohbetler yapan  Ölmeztoprak,Hükümetin Karadenizli üreticiye verdiği önemi Malatya üreticilerine vermediğini  ifade ederken, “ Hükümet Karadeniz'de 500 bin dolarlık destek  alımı yaptı. Dönüm başı 170 liralık destek verdi ve ayrıca bakım içinde 800 lira ilave destek ile 10 lira da mazot desteği verdi. Malatya’ya ise sadece 10 lira mazot desteği veriyor.  Bugün,  Malatya ekonomisinin lokomotifi kayısı , bu haksızlıkların giderilmesi gerekiyor. Baktığınızda Malatya’nın gidişatı iyi değil biz bunun için  yola çıktık, halkımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

“Yeni bir Başlangıç için” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adaı Münir Doğan Ölmeztoprak , halkın  iktidar milletvekillerinden çok şikayetçi olduğunu da  vurgularken, 7  Haziran seçimleri ile Malatya’nın gerçek anlamda  hizmet açısından yeni bir başlangıca doğru adım atacağınıda belirtti.

40-45 BİN OY YETERLİ

Bu arada,  ziyaretler sırasında  bağımsız bir milletvekilinin  Malatya’da seçilebilmesi için 40 bin ila 45 bin oya ihtiyacı olduğunuda  kaydeden Ölmeztoprak, “Kamu oyunu yanıltmak isteyenler var, halkımız bunlara itibar etmesin. Bugün Malatya’da kullanılacak oyu hesap ettiğinizde bağımsız bir milletvekilinin seçilebilmesi  40 bin ila 45 bin oya ihtiyacı var. Çok şükür bizim bu konuda beklentilerimiz daha da yüksek, halkımızın şahsımıza gösterdiği teveccüh, bizleri mutlu etmektedir”dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız