SON DAKİKA
SON DEPREMLER

40. Kombine Sahibine Ödül..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un 40. kuruluş yıldönümü anısına, maç biletleri ve kombine kartları satan Tickettürk firması 40. kombine kartı alan Cumali Arabacı (fotoğrafta ortadaki formalı)’yı forma ile ödüllendirdi.

Ayrıca 1040., 2040., 3040., 4040. ve 5040. kart sahipleri Malatyaspor forması ile ödüllendirilecek.

Formayı Arabacı’ya veren Malatyaspor yöneticisi Mehmet Orhan, “Sanıyorum Malatyaspor forması kendisi için en değerli hediye” diyerek teşekkür etti. Kombine kartlara satışa sunulduğu ilk günden gösterilen yoğun ilginin devam etmesini dilediklerini belirten Orhan, “İyi bir kadro kuruyoruz. Okan Yılmaz’ı da transfer ederek forvet sıkıntısını giderdik. Üç tane iyi forvetimiz oldu. Transferde bundan sonra yabancı oyuncu alacağız” dedi.

İlk ödülü Meteoroloji Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan 44 yaşındaki Cumali Arabacı kazandı. Arabacı, 15 yaşından beri Malatyaspor maçlarını takip ettiğini belirterek, deplasmanlarda da takımını yalnız bırakmadığını söyledi. Esnafların kartlara ilgi göstermediğini söyleyen Arabacı, onların ilgi göstermesiyle kart satışlarının artabileceğini belirtti. Yönetime güvendiklerini anlatan Arabacı, forvetin güçlendiğini, orta sahaya oyuncu alınmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Malatyaspor'un kombine biletlerinin satışa çıkarıldığı 15 Haziran'dan bu yana satılan kombine sayısının 750'ye yaklaştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız