SON DAKİKA
SON DEPREMLER

400 Bin TL'lik Yatırım Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:47:24
400 Bin TL'lik Yatırım Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Battalgazi İlçesi Çolaklı Mahallesi’ne yaklaşık maliyeti 400 bin TL olan 5 bin metre içmesuyu şebeke hattı, 2 adet 30 tonluk su deposu, 1 adet maslak, 1 adet sondaj, 1 adet terfi binası ve 4 adet basınç kırıcı vana yapıldı. 

Konu ile ilgili bilgiler veren Çolaklı Mahalle muhtarı Rıfat Güley, yıllardır susuzlukla mücadele ettiklerini ifade ederek, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kurulmasıyla birlikte içmesuyu sıkıntılarının giderildiğini ifade etti. Muhtar Güley, “İçmesuyu sıkıntımız vardı. Köyümüzün yerleşimi çok dağınık olduğu için çok zorluklarla karşılaştık. MASKİ bu zorlukları yenerek bizlere hizmeti getirdi. Güzel bir şekilde hizmetleri de yaptı. Dört taraflı çalışma var. Memnunuz, Allah razı olsun, Allah var etsin. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüze ve ekibine mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, Malatya genelinde projesi ve ihalesi yapılan yerlerde çalışmaların devam ettiğini kaydederek, merkez ilçelere bağlı birçok mahallede MASKİ’nin aralıksız çalıştığını söyledi. Dr. Özdemir, “İçmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili tespit edilen ve bize iletilen sorunları çözmeye çalışıyoruz. Battalgazi İlçesi Çolaklı Mahallesi’nin içmesuyu sıkıntısı vardı. Sorunu en kısa sürede çözdük. Mahallemiz için yaklaşık maliyeti 400.000 TL olan 5.000 metre içmesuyu şebeke hattı, 2 adet 30 tonluk su deposu, 1 adet maslak, 1 adet sondaj, 1 adet terfi binası ve 4 adet basın kırıcı vana yapıldı. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar İnşallah hayırlı olur” diye konuştu.   

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız