SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"41 Fakülte Arasında 6'ncı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:17
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesi ile AB Kalite Yönetimi sertifikasını aldı. 
 
Belgeyi almaya hak kazanan ilk fakülte olma unvanını kazanan Diş Hekimliği Fakültesi’nin kalite yönetim belgesini alması dolayısıyla Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir tören düzenlendi.
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, belge takdim töreninde yaptığı konuşmada, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kısa sürede önemli başarılara imza attığını söyledi. Diş Hekimliği Fakültesi’nin diğer diş hekimliği fakülteleri arasında ünite sayısı bakımından önemli bir yerde olduğunu vurgulayan Çelik, şunları söyledi: "Çok kısa bir geçmişi olan Diş Hekimliği Fakültesi’nin Türkiye’de 41 diş hekimliği fakültesi içerisinde ünite sayısı itibariyle 6. sırada olması, bizleri mutlu etti. Bu noktada biraz kıskanıldığımızı biliyorum. Bu ülkenin beklemeye tahammülü yok. Hızla her alanda kalkınmamız gerekiyor. Bu kalkınma hamlesi içerisinde en büyük rol, üniversitelerin üzerine düşüyor. Özellikle sağlık sektöründe kaliteyi artırmamız gerektiğinin bilincindeyiz."
 
TSE Bölge Müdürü Mahmut Ulaş da, "Bugün İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne ISO 9000 belgesinin yanı sıra IQ NET belgesi de vereceğiz. Diş Hekimliği Fakültesi, AB'den bir sertifika almaya hak kazanmış olacak" diye konuştu.
 
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat da, fakülte olarak hedef koydukları TSE Kalite Yönetim Belgesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
 
Konuşmaların ardından Ulaş, Çelik ve Polat'a Kalite Yönetim belgelerini takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız