SON DAKİKA
SON DEPREMLER

41 İl Arasından Üçüncü Oldular

A- A+ PAYLAŞ

İzci kampında 41 il arasında Türkiye 3'ncüsü olan Malatya Gazi Lisesi'nin İzci öğrencilerine törenle ödülleri verildi.

Gazi Lisesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğrencilerin ders dışında sportif ve sosyal etkinlik gibi faaliyetlere katılmalarını tavsiye etti. 29 Ekim 2007 tarihinde Ankara Ezgin İzci Kampı'na 41 il'den izci temsilcileri katıldığını ve Malatya'dan giden Gazi Lisesi'nden izcilerin denetlemede disiplin ve başarıları nedeniyle Türkiye 3'ncüsü olduklarını dile getiren Mehmet Bulut, izciliğin önemini anlattı.

Gazi Lisesi Müdürü Latif Şengöz ise, okullarının başarılarından söz edip, 2006 - 2007 eğitim döneminde 21 öğrencinin çeşitli yüksek öğrenim kurumlarına yerleştirildiğini ifade ederek, halk oyunlarında il birincisi olup Kahramanmaraş'daki bölge yarışmasında Malatya'yı temsil ettiklerini aktardı.

İzci öğrencileri temsilen Gizem Alataş'ın konuşmasından sonra ödül törenine geçildi.

41 il'den izci temsilcileri katıldığı Ankara Ezgin İzci Kampı'na Malatya'dan giden Gazi Lisesi'nden izcilerin denetlemede disiplin ve başarıları nedeniyle Türkiye 3'ncüsü olmaları nedeniyle, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Gazi Lisesi Müdürü Latif Şengöz, İl İzci Temsilcisi Doğan Kazancı, İzcilik kampına emeği geçen müzik Öğretmeni Senem Evirgen ile 6 izci öğrenciye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen başarı ve teşekkür belgesi törenle verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız