SON DAKİKA
SON DEPREMLER

41 Kişiye Belge Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:26:10
41 Kişiye Belge Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından yoğun olarak sürdürülen aile eğitim programları kapsamında 41 kişiye daha belge verildi. 

Büyükşehir Belediyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen aile eğitim programları sonunda düzenlenen törenle, katılımcılara belgeleri takdim edildi. Belgelerin verilmesi törenine katılan Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nin yoğun çalıştığını kaydetti. Bayanların gösterdiği ilginin merkezi hareketli hale getirdiğini belirten Gençay, “Bir taraftan çocuklarıyla oturup kafeteryada vakit geçirebilmeleri, bir taraftan sanat kurslarına devam edebilmeleri, bir taraftan da spor yapabilmeleri bu merkezi bayanlar için özel kılıyor. Güzel bir ortam var burada” dedi.

2014 yılı Kasım ayından itibaren Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde aile eğitim programları da düzenlediklerini kaydeden Gençay, “Program kapsamında; Ailede Dayanışma ve Paylaşım, Evliliği Sarsan Yanlışlar, Anne-Baba Tutumları, Eşler Arası İletişim, Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları, Ailede Problem Çözme konuları anlatıldı. Emeği geçen arkadaşlarıma ve buraya ilgi gösteren tüm bayanlara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın adına teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte yeni sezonda da taleplere göre anlatılacak konularla aile eğitim programlarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra aile eğitim programlarına devam eden ve belge almaya hak kazanan 41 kişiden bir bölümüne temsili olarak belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız