SON DAKİKA
SON DEPREMLER

41 Yıl Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, lise öğretmenini 41 yıl sonra Malatya'nın Darende ilçesinde gördü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Darende'de partililerine iftar yemeği verdi. Darende CHP ilçe başkanı Sinan Sunguroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köyleri gezen milletvekili Aslanoğlu, "Yıllardır kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeye çalıştım. A partisi B Partisi diye ayrım yapmadan Malatya'ma ve siz Darendelilere hizmet etmeye çalıştım. Hepinizin mecliste eli kulağı oldum, ben her kurban bayramında Malatya'da olmuşumdur. Sadece bir Kurban Bayramında kızımın hastalığı nedeni ile gelemedim. Baba ocağında kurbanımı keser, eşi dostu ziyaret ederek camiye gider dua ederim. Bu mübarek günde bu yemekte siyaset yapmayacağım. Burada partililerime bir iftar yemeği veriyorum. Bunlarla olmaktan mutluyum" dedi.

Aslanoğlu, Darende Tryandafil Oteldeki iftar yemeğinde 41 yıldır görmediği tarih öğretmenini görünce çok sevindi. Malatya Ticaret Lisesi'nde okuduğu dönemde Tarih Öğretmeni Darendeli, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'ndan emekli Orhan Özalp'ı karşısında görünce şaşıran milletvekili Aslanoğlu, "41 yıldır eli öpülecek hocamı gürdüm, elini öpüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız