SON DAKİKA
SON DEPREMLER

42 Tay Satıldı

A- A+ PAYLAŞ

Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen 42 tay satıldı.

Bursa Karacabey Tarım İşletmesi'nde açık artırma usulü ile yapılan satışta, 52 koşu tayından 42'si satıldı. Toplam 766 bin TL gelir elde edilen satışta, tayların hepsi satılsaydı 1 milyon TL civarında gelir elde edilecekti.

En yüksek, Hasşimşek isimli tayın 72 bin TL'ye satıldığı açık arttırmada, daha sonra en yüksek fiyatlı tayların ise 51 bin TL ve 50 bin TL'ye satıldığı öğrenildi.

2009 yılındaki satışta 39 taydan 472 bin TL gelir elde edilerken, 2010 yılındaki satışta ise 27 taydan 486 bin TL gelir elde edilmişti.

Angajmanlı (elit) koşu taylarının satışının ise Eylül ayında İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu satışta ise 16 saf kan Arap Koşu tayının satılacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl angajmanlı koşu tayı satışlarında, 12 tay, Veliefendi Hipodromu'nda yapılan açık artırma ile toplam 810 bin TL'ye alıcı bulmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız