SON DAKİKA
SON DEPREMLER

42 Terörist Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:11
42 Terörist Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında üç günden bu yana devam eden operasyonlarda 42 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların, ilçeye bağlı Derecik beldesi ile Aktütün köyü arsında kalan bölgede terör örgütü mensuplarının olduğu yönünde ihbarda bulunduğu belirtilerek, 7 Kasım günü güvenlik güçleri tarafından söz konusu bölgede operasyon başlatıldığı ifade edildi. 

Operasyonların halen devam ettiği bölgede, bir grup teröristi tespit eden güvenlik güçlerinin, kaçmaya çalışan teröristlerle sıcak temas sağladığının vurgulandığı açıklamada, bölgede yapılan aramalar esnasında 6 el bombası, 3 roketatar mühimmatı, 4 havan mermisi, 3 telsiz, çok miktarda pil ile patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, yaşam malzemesi ve ilaç bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada şöyle denildi:

''Hava kuvvetleri ile desteklenen ve üç gündür devam eden operasyon süresince 42 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 askerimiz şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Güvenlik güçlerimizin geçici köy korucularımızla destekli başlattığı geniş çaplı operasyon devam etmektedir.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız