SON DAKİKA
SON DEPREMLER

420 Kişiye Girişimci Sertifikası

0
Güncellendi - 2015-12-30 18:36:03
420 Kişiye Girişimci Sertifikası
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 420 girişimciye sertifikaları verildi. Sertifika alan 35 girişimci ise, kendi iş yerini kurdu.

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yoğun ilgi görüyor. Başvuru yoğunluğu nedeniyle iki eğitimci ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi veren Battalgazi Belediyesi, girişimcilere KOSGEB imkanlarından yararlanmanın fırsatını sunuyor. Bu güne kadar 420 girişimci, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifikasını almaya hak kazandı. Sertifika alan 35 girişimci ise kendi işyerini kurarak, ticarete atıldı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler, 50.000 TL hibe, 100.000 TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 150.000 TL destekten yararlanabilecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız