SON DAKİKA
SON DEPREMLER

43 Bin Araç Denetlendi, 10 Binine Ceza Kesildi

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerce, şehir için ve şehirlerarası yollarda Ocak ayında 43 bin 690 araç sürücüsünün denetlendiği, bunlardan çeşitli ihlalleri nedeniyle 10 bin 487'sine cezai işlem yapıldığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından, geçtiğimiz Ocak ayında yapılan trafik denetimleriyle ilgili şu bilgi verildi:

"(43.690) Araç sürücüsü kontrol edilmiş, (2.895) araç sürücüsü ve (10.487) araca çeşitli kural ihlallerinden dolayı (3.157.455.00) TL cezai işlem uygulanmıştır.

(89) Araç sürücüsünün ehliyetine el konulmuş, (756) araç trafikten men edilmiştir. (62) araca abart egzoz nedeniyle cezai işlem uygulanmıştır, (14) motosiklet sürücüsüne kasksız motor kullanmaktan, (888) araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamaktan, (124) araç sürücüsüne araç kullanırken cep telefonu ile konuşmaktan (22) araç sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan, (3) araca İlgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, yetki belgesiz yolcu taşımacılığı yapmaktan cezai işlem uygulanmıştır.

Ayrıca yapılan eğitim faaliyetleri kapsamında araç sürücüleri ve yayaların trafik kurallarına uymalarının sağlanması, trafik kuralları konusunda bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla (3.787) araç sürücüsü ve yayaya trafik eğitimi verilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hüseyin (5 yıl önce)
    Güzel bir haber.Malatya'da trafik denen bir şey yok zaten.Acemisi mi dersin, kural tanımaz mı dersin ,trafikte kendini üstün sanıp terör estirenler mi dersin,gideceği yönü bilmezler mi dersin ne ararsan var. O yüzden bu denetimler bile çok az. Eğitimle olmuyor, o anlaşıldı. Artık ceza yazmanın zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKHAN TAŞ (5 yıl önce)
    Allah için bırakın şu işleri malatyada hergün çatışma hergün ölüm hergün yaralama var bunların yarısını bile yazmıyorsunuz polis ceza kesmekten başka bir işe yaramıyor kabul edin artık şunu
    0
    0
    Yanıtla
  • rıdvan karaca (5 yıl önce)
    yeter bunaldık yemedik ceza kalmadı bu nedir hükümete ve malatya emniyet müdürüne sesleniyorum yani artık yeter müdür bey bu kadar insanların üzerine gidilmez
    0
    0
    Yanıtla