SON DAKİKA
SON DEPREMLER

43 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da yaşanan ilginç bir yankesicilik olayında, bankadan para çeken vatandaşı takip eden 2 şüpheli, şahısın bineceği aracın lastiğini keserek, 43 bin TL parayı çaldılar.
  
Olay, Fuzuli Caddesi Ferhadiye Mahallesinde meydana geldi. Bir banka şubesinden para çekerek çıkan M.A. adlı vatandaş, ara sokakta park ettiği aracının yanına gitti. Bu esnada M.A.'yı bankadan çıkarken takip eden şüpheli 2 kişi, şahıs araca binerken, aracın bir lastiğini o esnada bıçakla delerek, "Lastiğin patlamış" dediler.
  
M.A. aracını lastiğini değiştirirken, 2 şüpheli, aracın içindeki bankadan çekilen 43 bin TL parayı alarak kayıplara karıştılar. Yaklaşık 45 dakika süresince lastiğini değiştirerek aracına binen M.A. paranın araçta olmadığını fark edince, durumu polise bildirdi.
  
Bankadaki ve bölgedeki işyerlerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şubesi ekipleri, olaya karışan 2 şüphelinin eşkallerini tespit etti.
  
Şüphelilerin binme ihtimali bulunan 01 plakalı ve 05 plakalı araçlar polis ekiplerinde durdurularak, kontrol edildi.
  
Şehir giriş ve çıkışlarında da araç kontrolü yapıldı. Eşkali tespit edilen 2 şüphelinin tüm ekiplerce arandığı bildirildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız