SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Camide Pilav Dağıtılacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu (fotoğrafta ortadaki), Kutlu Doğum Haftası'nı dolu dolu kutlayacaklarını söyledi.

Şelale Lokantası'nda müftü yardımcıları ile birlikte basın açıklaması yapan Müftü Mehmet Sönmezoğlu, 20 Nisan'a kadar sürecek olan Kutlu Doğum Haftası kutlama programı çerçevesinde çeşitli faaliyetler yapacaklarını belirterek, "25 bin adet kitap dağıtacağız. 44 camide kutlu doğum pilavı dağıtacağız. 12 Nisan günü konferans düzenleyip, lokma ikramı yapılacak. Öğrenciler arasında şiir ve kompozisyon yarışması yapılacak" dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nın bu yıl ana temasının aile ve gençlik olacağına dikkat çeken Sönmezoğlu, Kutlu Doğum Haftası'nın dolu dolu kutlayacaklarını söyledi.

Bu arada, Müftü Sönmezoğlu, kendisinin yazdığı "21. Yüzyılda Kur'an ve Sünnet Işığında Nefsimize ve Neslimize Öğütler" isimli kitabını basına tanıttı. Basın mensuplarına yazdığı kitaptan hediye eden Sönmezoğlu, "Geldiğim ilde de kitap yazmıştım. Malatya'da da yazmak nasip oldu" ifadelerini kullandı.

BİLGİ YARIŞMASI..
Öte yandan Malatya'da Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kur'an kursu öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Kur'an kursu öğrencileri bilgi yarışmasına, 60 Kur'an kursu arasında finale kalan 8 Kur'an kursu öğrencileri katıldı. İbadet, itikat, sier, ahlak ve tecvitle ilgili soruların sorulduğu yarışma sonunda Hacı Mehmet Kaya Kız Kur'an Kursu birinci, Bahçebaşı Havuzkendi Kur'an Kursu ikinci ve Karakaş Kız Kur'an Kursu ise üçüncü oldu.

Dereceye girenlerden birinciye 300 TL, ikinciye 225 TL ve üçüncüye de 150 TL para ile başarı belgesini İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve diğer yetkililer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız