SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"44 Eser Kazandıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, yerel seçim çalışmaları kapsamında Veteriner Hekimler Odası, Hanımeli Derneği ile Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Veteriner Hekimler Odası, Hanımeli Derneği ile Atatürk Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Oda ve STK’ların önemine de vurgu yapan Polat, “Kim Yeşilyurt için taş üstüne taş koyuyorsa Allah onlardan razı olsun. Yeşilyurt’a hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

“Zaman AK Projelerle Yeşilyurt’u markalaştırma zamanı” diyen Polat, şunları söyledi:

“Eser peşinde hizmet peşinde olacağız, hep beraber Yeşilyurt’umuzu markalaştırmak için halkımız ile omuz omuza vereceğiz, her saniyemizi ilçe için vakfedeceğiz. 30 Mart’ta halkımız bu görevi bana verirse Yeşilyurt’umuza 44 eser kazandıracağız. Hedefimiz seçildiğimizde daha yaşanabilir bir Yeşilyurt yapmak olacaktır.”

Polat, belli başlı projelerini ise şöyle sıraladı:

''Kanal Projesi, Seyir Kulesi, Uluğbey gözlemevleri, Yürüyüş, Bisiklet Yolları, Prrestij Cadde Ve Yolları, Bölge Parkı, Hobi Bahçeleri, Botanik Park, Tarihi Camileri, Kültür Merkezleri, Şevkat Evi, Kadın Konukevi, Yaşlılara Hizmet Evleri, Engelsiz Yeşilyurt, Aile Sağlık Ve Sosyal Tesisler, İyilik Çarşısı, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Meydan Düzenlemeleri, Mahalle Parkları, Sokak Sağlıklaştırılması, Kiraz Festivali, Kültür Sanat Merkezi, Spor Merkezleri, Ulusal Karakucak Güreşleri, Yeşil Yeşilyurt Projesi, Hayvan Koruma Merkezi, Kent Bilgi Sistemi, Yeşil Hizmet Masaları, E-Belediyecilik Sistemleri, Semt Pazarları, Organik Ürünleri Pazarı, Proje Koordinasyon Merkezi.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız