SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Madalya Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:01
44 Madalya Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

  Malatya Su Sporları Kulübü, Bölgesel Sutopu müsabakalarında katıldığı 3 kategoride 3 kupa, 44'de madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

  Sutopu'ndaki gelişimini sürdüren Malatya Su Sporları Kulübü, Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Sutopu müsabakalarında elde ettiği derecelerle adından söz ettirdi. Kulüp, büyük erkeklerde bölge şampiyonu olurken, sporcular 15 altın madalya kazandı. Büyük bayanlarda bölge ikinciliğini elde eden Malatya Su Sporları Kulübü, 15 gümüş madalya kazandı. U19 erkekler bölge müsabakalarında üçüncülüğü elde eden kulüp, burada da 14 bronz madalya almayı başardı. 

3 KUPA 44 MADALYA ALAN SPORCULAR-

 Büyük erkekler bölge şampiyonasında birinci olan Malatya Su Sporları Kulübü'nde altın madalya kazanan sporcular: Atilla Kundaktepe, Turgay Müdüroğlu, Mustafa Karahan, Akif Yiğit, Melih Yiğit, Efekan İlhan, Murat Durak, Ekin Yıldız, Alper Gürsoy, Ozan Sevim, Talha Kuruçayı, Kaan Kabadayı, Umut Gökbulut, Alper Gürsoy, Ali Tulaz.

  Büyük bayanlarda bölge şampiyonasında ikinciliği elde ederek, gümüş madalya kazanan sporcular: Nisanur Vural, Beste Müdüroğlu, İdil Gökçe Gök, Beril Gök, Senanur Özcan, İlayda Turgut, İrem Özel, Selinay Yıldırım, Betül Tulaz, Olgu Menevşe, Nihan Uysal, Sıla Akdaş, Ayşe Gürsoy, Ayça Karaman.

  U19 erkekler bölge şampiyonasında üçüncü olan ve gümüş madalya elde eden sporcular: Atilla Kundaktepe, Turgay Müdüroğlu, Ali Yiğit Tozan, Akif Yiğit, Melih Yiğit, Ömer Sonkaya, Murat Durak, Siraç Kaylı, Türkbey Mehmet Duruk, Ozan Sevim, Mustafa Emre Karahan, Sezai Korkmaz, Seha Seyfioğlu, Ali Tulaz, Ömer Solmazgül.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış