SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya 25. Maçına Çıkacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:26:49
44 Malatya 25. Maçına Çıkacak
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden 44 Malatyaspor, hafta sonu Beyoğlu Spor ile oynayacağı karşılaşmayla BAL Ligi’ndeki 25. maçına çıkacak. 

Geçtiğimiz sezon BAL Liginde mücadele etmeye başlayan sarı kırmızılı takım 2011-2012 sezonunda oynadığı 20 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 8’de mağlubiyet almıştı. 44 Malatyaspor, geçtiğimiz sezon rakip ağlara 34 gol bırakırken, kalesinde ise 32 gol görmüş ve 30 puanla ligi 4. sırada tamamlamıştı.

2011-2012 sezonunda deplasmanlarda başarılı bir grafik çizen sarı kırmızılılar, dış sahada oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve de 3 mağlubiyet alarak, 19 puan topladı. İç sahada sadece 3 kez yüzü gülen 44 Malatyaspor, 10 karşılaşmada 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet alarak, 11 puan toplayabildi.

Kahramanmaraş temsilcisi Beyoğlu Spor ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, BAL Ligindeki 25. maçını oynayacak. Ligde oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan sarı kırmızılı takım, Osmaniye ekibi Kadirlispor maçını 4-1 kazanmasına rağmen, karşılaşmada cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle 3 puan silme cezası almıştı.

2012-2013 sezonunda ilk maçını deplasmanda Erzin Belediyespor ile oynayan 44 Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak, lige 3 puanla başlamıştı. Ligde ikinci deplasman maçını Şehit Kamil Belediyespor ile oynayan sarı kırmızılılar, zorlu karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız