SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya 3-1'le Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:27
44 Malatya 3-1'le Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 3. Gruptan Spor Toto 3. Ligine yükselecek olan takımı belirleyen karşılaşmada, Hatay Erzinspor'a 3-1 yenilen 44 Malatyaspor, bu yıl da amacına ulaşamadı. Malatya'dan da çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmanın son dakikalarında, tribünlerdeki iki takım taraftarları orasında olay çıktı, polis olayları güçlükle önledi.

STAT: Hanefi Mahçiçek

HAKEMLER: Ömer Murat Ülger, Mehmet Küçük, Hüseyin Odyadmur

44 MALATYASPOR: Fuat, Hamdi, Salih, Ali Şimşek (Serhat dk. 119), Halil İbrahim , Okan Yurttaş (Okan Gültekin dk. 61), Cumali, Selim, Lucas (Harun dk. 104), Amani

ERZİN BELEDİYESPOR: Seyhun, Hakan, Şahin, Umut, Mehmet Balcı (Hüseyin dk. 46), Nurettin, Eyüp (Emre Yakut dk. 82), Halil, Jeremiah, Mehmet Tür, Ali Oymacı (Melik dk. 86)

GOLLER: Amani (dk. 3) (44 Malatyaspor), Ali Oymacı (dk. 9), Jeremiah (dk. 92 ve 120) (Erzin Belediyespor)

SARI KARTLAR: Okan, Selim, Halil İbrahim, Salih Yıldız, Ali Şimşek, Suat (44 Malatyaspor), Hüseyin Onur, Mehmet Türk, Emre Yakut (Erzin Belediyespor)

Karşılaşmanın 3. dakikasında 44 Malatyaspor Kouakou Herve Amani'nin rövaşata golüyle 1-0 öne geçti. Hatay Erzin, 9'uncu dakikada Ali Oymacı'yla bu gole yanıt verdi ve skoru 1-1'e taşıdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca 90 dakika 1-1'lik eşitlikle tamamlanarak uzatmalara geçildi. Bu sırada tribünlerde tansiyon yükselirken, 44 Malatyaspor ve Erzin Belediyespor taraftarları birbirlerine taş ve su şişeleri fırlattı. Olayların yatışmasının ardından karşılaşmanın hakemi Ömer Murat Ülger duraklama dakikalarını başlattı. 92. dakikada gelişen Erzin Belediyespor atağında ise Jeremiah topu ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi. 120. dakikada gelişen Erzin Belediyespor atağında Jeremiah kalecinin üzerinden aşırıp takımını 3. lige taşıyan golü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız